Laatste reservering was 1 minuut geleden
Reserveer hier uw parkeerplaats!

Routebeschrijving Quick Parking Zaventem

Quick Parking bevindt zich op een unieke locatie dichtbij de luchthaven. In 5 minuten brengt de snelle shuttle u van en naar de terminal. De shuttle rijdt voor iedereen apart heen en weer naar de terminal. Geen onnodige wachttijden dus. Quick Parking bevindt zich op:

Budasteenweg 38 42,
1830 Machelen.


Via de Woluwelaan en 500 meter snelweg is de afstand tot de terminal minimaal. De reserveringsbevestiging bevat een gedetailleerd kaartje en routebeschrijving naar uw parkeerplaats.

Bekijk Locatie P in Google Maps.

Routebeschrijving

Navigatie software: Budasteenweg 42 te Machelen (hoek Holstraat). In sommige navigatiesoftware staat het huisnummer niet vermeld. Ga dan naar Holstraat of hoek Holstraat/Budasteenweg.

Routebeschrijving vanaf Antwerpen

Ga op de A1/E19 richting Brussel. Neem afslag 12 (Vilvoorde/Machelen). Deze weg gaat naar rechts de luchthavenweg op. Na ongeveer 800m de rotonde 3e afslag naar de Woluwelaan. Na ongeveer 2,5 km rechts de Budasteenweg op. Na 50m rechts is de parking.

Routebeschrijving vanaf Brussel

Rij richting noorden de N21 op (Haachtsesteenweg) richting Zaventem. Sla links af op de Woluwelaan (R22). Neem de eerste afslag links de Budasteenweg op. De parking bevindt zich direct na 50m aan uw rechterhand.

Routebeschrijving vanaf Kortrijk/Gent

Op de Brusselse ring (RO) richting Namen/Luik/Antwerpen. Neem afslag 5 richting Machelen-Woluwelaan. Onderaan de afslag ga links de Woluwelaan op. Ga dan de eerste stoplicht rechts de Budasteenweg op. De parking is na 50m rechts.

Routebeschrijving vanaf Luik/Charleroi

Neem de E40/E19 naar Brussel. Voeg in op de Brusselse Ring (RO). Neem afslag 4 richting Vilvoorde/Zaventem. Ga verder op de R22 (Woluwelaan) richting Vilvoorde. Na 2,5 km, net na een nieuwe spoorbrug, links de Budasteenweg op (dit is het 4e stoplicht). De parking is na 50m rechts.

Uw verzoek wordt verwerkt...
Een moment geduld A.U.B.

Reserveer uw parkeerplaats nu!

Check beschikbaarheid
Uw reservering is binnen 20 minuten voor vertrek. Binnen 20 minuten voor vertrektijd kan er geen reservering meer gemaakt worden.
Geen parkeerplaats beschikbaar voor deze dag of tijdstip
Aankomst tijd is eerder dan de retour tijd.